Andorra Autoverhuur

4.6 / 5

Gebaseerd op 202 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Andorra
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Inleveren auto op andere locatie

We vergelijken alle autoverhuur in Andorra!

Ons boekingssysteem vindt de laagste prijzen van de meeste autoverhuurbedrijven in Andorra. Vergelijk alle toonaangevende bedrijven in Andorra zoals; Hertz, Avis, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Europcar. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belastingen, pechhulp, luchthaventoeslag en onbeperkt aantal kilometers bij de meeste autoverhuurbedrijven.

We vergelijken aanbiedingen van verschillende autoverhuurbedrijven in Andorra en vinden de beste tarieven voor huurauto's. Alle tarieven voor autoverhuur in Andorra zijn gemiddeld 35% goedkoper dan direct boeken.

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Andorra

Andorra huurauto - reisinformatie

De luchthaven van Andorra

De luchthaven Pirineus Andorra is ook bedoeld als de luchthaven van La Seu d'Urgell. Deze luchthaven faciliteit is eigendom van de regering van Catalonië. De luchthaven van Andorra is gelegen in de Alt Urgell Comarca in het zuiden van Catalonië, welke twaalf kilometer van Andorra is.

Andorra paspoorten en Visa

Iedere bezoeker die afkomstig is uit de Westerse landen heeft toegang tot Andorra zonder een visum. Onder deze Westerse staten vallen de Verenigde Staten, Australië, Zuid-Afrika en Groot-Brittannië, u bent echter verplicht om door Frankrijk of Spanje te reizen om in Andorra te kunnen komen. Dit betekend dat wanneer u van buiten Europa komt dat u een visum nodig hebt om binnen Europa mee te mogen reizen.

Andorra-douane-regels

Andorra valt onder de belastingvrije zone, het is raadzaam om te controleren met welke beperkingen u te maken krijgt wanneer u door Spanje en Frankrijk reist, gezien er controles zullen zijn aan de grenzen. Reizigers die Andorra binnen komen of verlaten mogen niet meer dan één kilo koffie, anderhalve liter alcohol, 200 gram thee, 150 sigaren of 300 sigaretten waarvan de sigaretten niet meer dan drie gram per unit mogen zijn en de sigaren niet meer dan vier honderd gram mogen wegen. U mag Andorra binnenkomen of verlaten met industriële goederen met een maximale waarden van € 525,-.

Vervoersdiensten in Andorra

Het meest gebruikte vervoersmiddel binnen Andorra is het wegennetwerk. In Andorra vindt u geen bevaarbare rivieren en er ligt ook geen spoorlijn omdat het terrein te bergachtig is. Wel worden er busdiensten aangeboden rondom Andorra, u kunt bijvoorbeeld een bus nemen van Andorra naar Barcelona of naar het busstation van Girona in Spanje maar ook naar de luchthaven Toulouse Blagnac in Frankrijk. U kunt u ook laten rijden door een bestelwagen of een taxi, toch is de meest aanbevolen wijze om u te vervoeren een huurauto, zeker wanneer u verschillende gebieden wilt verkennen.

Autoverhuur in Andorra

Er zijn diverse mogelijkheden om een auto te kunnen huren in Andorra, omdat de auto de meest gebruike manier is van vervoer zijn er veel verhuurbedrijven te vinden. Net als in de meeste andere landen zijn er in Andorra ook regels die u zult moeten volgen en criteria om in aanmerking te kunnen komen om een auto te kunnen huren. Er zijn mogelijkheden om voordelig een auto te kunnen huren. De maximum snelheid is 90 km/uur binnen steden is dit 60km/uur en een van de verkeersregels is dat u ten alle tijden uw veiligheidsgordel moet dragen. Enkele dingen die handig zijn om te weten wanneer u een

Dingen te doen in Andorra

Er zijn een groot aantal activiteiten uit te voeren terwijl u in Andorra bent. Het wordt beschouwd als een leuke bestemming voor een gezinsvakantie. Gedurende het hele jaar is het mogelijk om paard te rijden, en u kunt gebruik maken van deze dienst in verschillende steden in Andorra zoals Aldosa. Naast paardrijden kunt er ook voor kiezen om naar een van de sportcentra of zwembaden te gaan en u kunt ook samen met uw gezin genieten van white water rafting. Er zijn genoeg thema parken die geweldige bestemmingen hebben voor buitenactiviteiten zoals paintbal, hiking, luchtballon tochten mounatinbiken, kleiduifschieten, quads rijden voor kinderen en zelfs bungee jumping.

Hotels in Andorra

Er zijn tal van hotels in Andorra die zich in de verschillende steden bevinden. Sommige van deze hotels omvatten het eureka hotel, hotel Montane, Parma hotel, Roc De Sant Miquel, hotel Parijs en hotel Forsthaus Damerow D' Argent onder anderen. Voor gemakkelijk toegang tot al deze plaatsen, kunt u het beste een auto huren.

Lees meer

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Andorra

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Andorra:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 85 /dag

Autoverhuur feiten in Andorra

 • Wat was de gemiddelde autoverhuur duur voor Andorra in de maand mei.

  In de maand mei was de gemiddelde autoverhuur duur in Andorra 4 dagen.

 • Hoeveel is de gemiddelde autoverhuur duur in 2024.

  De gemiddelde autoverhuur duur in 2024 is 4 dagen.

 • Wat is het meest geboekte autoverhuur type in Andorra?

  Momenteel is de meest geboekte huurauto in Andorra.

 • Wat is de prijs van een autoverhuur in Andorra?

  De gemiddelde autohuur prijs was vorige maand 0 USD.

 • Wat is de gemiddelde dagelijkse prijs voor een huurauto in Andorra?

  De gemiddelde huur prijs vorige maand was 0 USD per dag.

 • Wat zijn de beschikbare autoverhuur bedrijven voor Andorra?

  De beschikbare autoverhuur bedrijven in Andorra zijn: goldcar, carnect, enz ...

Populaire autoverhuur locaties in Andorra

Wij bieden de volgende Andorra autoverhuur locaties

Luchthaven
 • Luchthaven Andorra?la Seu D\\\'urgell
Stad